کد مطلب: 118037
مسئول بهداشت و درمان سپاه ناحيه اردل:
بهداشت محيط يکي از مهمترين نيازهاي جامعه است
تاریخ انتشار : 1394/02/05 11:21:24
نمایش : 1322
بهداشت محيط وظيفه تمامي آحاد مردم است زيرا ضروري ترين نيازهاي سلامت جامعه مي باشد.
اکبر اميدزاده مسئول بهداشت و درمان سپاه ناحيه شهرستان اردل صبح امروز در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه با تبريک هفته سلامت اظهار داشت: توجه به بهداشت و سلامت شهروندان و تلاش براي ارتقاي آن شرط اساسي براي توسعه جامعه است و بايد مورد توجه قرار گيرد .
اميدزاده افزود: سلامتي ما حصل تمام فعاليت هاي افراد جامعه است و در اين بين هم افراد جامعه و هم سازمان مسئول هستند.
وي با اشاره به تغيير رژيم غذايي شهروندان گفت: متاسفانه در رژيم غذايي افراد جامعه مخصوصا جوانان تغييرات زيادي ايجاد شده است و بايد با آگاه سازي و بيان مشکلات ناشي از تغذيه نامناسب جلوي مشکلات ناشي از آن گرفته شود.
اميدزاده افزود: گسترش ورزش و شادابي در جامعه نقش مهمي در سلامتي افراد دارد و بايد در دستور کار مسئولين قرار گيرد .
مسئول بهداشت و درمان سپاه ناحيه شهرستان اردل خاطرنشان کرد: ارتقاء سطح سلامت و بهداشت جامعه در گرو تلاش همگاني و احساس مسئوليت آحاد مردم علي الخصوص مسئولين دست اندر كارمي باشد.
انتهاي پيام/570ه
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg